domingo, 3 de octubre de 2021

Esmorzar en Benialí 1/10/2021

És costum en la Penya allargar el període estival, quan descansem de fer les rutes setmanals, i no arrancar fins a passar les Festes de Setembre. Enguany ho hem allargat fins al primer dissabte d'Octubre, quan hem fet l'"arrancadora".

Rafa Palacios va quedar encarregat de buscar una ruta amb bar i ens va proposar esmorzar en Benialí, per a caminar fins allí des d'Al Patró, és a dir, recórrer la Vall de Gallinera, esmorzar en "El Jabalí" i tornar.

Finalment ens van fallar Toni i Ramón per diferents causes, però per a compensar es van apuntar Mariu i Maje. A les 8 eixíem d'Ibi, pararem en Planes a prendre un café i poc després estàvem aparcant en Al Patró.

La ruta ja és coneguda per algun de nosaltres, no així per a Berna i Maje, que van gaudir del paisatge atés que feia un dia molt bó, amb algun núvol que, de tant en tant, tapava el sol.

Passem per la Carroja, on vam conéixer a un anglés que ha restaurat una preciosa casa ("Casa Lola") i més endavant passem per Benissivà i Benitaia, fins a desembocar en Benialí.

Eren les 11 del matí quan arribàvem al restaurant, on ens van atendre molt bé, com sol ser habitual en aquests pobles. Vam esmorzar molt bé i a un preu que ens va semblar molt correcte. Caldrà tornar per allí.

Per a la volta havíem previst pujar pel vessant de bancals de cirerers per a baixar més endavant, però feia molt de sol i era tard, així que vam optar per tornar pel mateix traçat que a l'anada. Ja no hi havia núvols que taparen el sol i vam suar molt.

Malgrat que ja ha entrat la tardor, hem trobat gran quantitat de flors pel camí, fins i tot alguns cirerers amb una segona floració.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc, un àlbum amb les meues fotos i un altre àlbum amb les fotos de Sento.

 

Powered by Wikiloc
 
 


No hay comentarios: