sábado, 10 de octubre de 2020

"LA BUITRERA......" SI, SI A LA BUITRERA

 Com diu el Titol de la marcha "LA BUITRERA"......., pero numes el títul, per que  no se com, hem aparegut en La Cava de Agres.

Enserio creieu que anaem anar a la buitrera?, Que si por ahi hay una senda, que si por aqui hay otra, Toni que pone una aspa en los árboles..... y queee?, quien dice que no se puede ir.? Total que al final com sempre, mos ha portat el hort. 😔😔. i em aparegut en la Cava de Agres y damun el pobre de Sento, sense vore un Buitre. 😄.


Ara xarran en serio, hui teniem mitja Penya sense podé vindre de ruta  y hem anat Berna, Toni y Pastu. Era una ruta que es va quedar penden la setmana pasa y voliem enseñarlila a Berna, pero cuan hem arribat al preventori, iavia una boira que no es veia "dos damunt de un burro", per lo que hem dit, ya que estem propet podriem anar a vore la CAVA D'AGRES. Ia que reconeixe que hem pres una bona desisio, pues veiem que la boira estaba consentrá per el barranc del Sint, y no agueren pugut vore res.


Per alli fea un dia meravillos, i com ya haviem perdut algo de temps, hem dit, anem a pujar a la Cava, per el cami normal.

  Hem pugut aguatar al "Presi" sense ixisen de la Ruta, casi hasta al final, pero com sempre, mos ha guiat mol be y hem pugut vore  tambe "La Cava El Buitre".

Hui no ha iavien "pastissets", ni "saginosa", pero Berna mos ha sorpres en una "Coca de Flare" cafe y una  pastilla de xocolate, que no mon han recordat dels altres dolsos.

Cuan hem acabat de almorsar, li em enseñat a Berna la "Curva Basseta" que ia en la circuit i mos ha confirmat que menos mal que el peralte estaba allí, per que un poc mes i sen aguera ixit del del circuit.

Fea un dia explendit i avia un moiment de gent impresionan de bicis y caminans i em inisiat la torná, per la senda que baixa hasta el Mas aon estan estan les cavalls i de ahí a la "Font del Abre" aon teniem el coche.

Com la baixa ha segut  rapida,  hem parat en  la "Venta als Patos" i mos hem fet una servesseta y a les dos y mitga en Ibi.

Com sempre, ha segut  una ruta on em arreglat "El Ayuntament", "Els politics", "Els metges", "Els funsionaris", "El no funsionaris", chi tot..... Lo fotut es que numes dura una semana, la semana que ve, ya esta tot fet un desastre.

Fotos en ian, pero no se com pugarles, a vore si Berna pot y vos dixem el reportage.

Actualizació: Ací estàn les fotos.

3 comentarios:

Sento Berna dijo...

https://photos.app.goo.gl/7eKipqBGZDtgfpqG7

Pera poder incloure fotos o rutes del wikilok hi ha que tindre permis de administrador, així que no puc fer-ho.

Pastu dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
EL PRESI dijo...

ssssssss