sábado, 3 de octubre de 2020

Arrancaora en el Camp de Tir d'Onil 3/10/2020


La nostra idea era celebrar hui l'assemblea general que marca el començament de la temporada 2020-21, i fer-ho en el lloc de costum: Rabosa.

A última hora, Sento es va despenjar de la caminada per qüestions personals, però quedem els restants 5 components. El dubte era si Rabosa estaria obert o no, perquè no havíem pogut contactar per telèfon.

A les 8 hem eixit en direcció a Catí i quan estàvem aparcant, hem preguntant a un grup d'excursionistes, que ens han confirmat que el bar de Rabosa estava tancat. El nostre goig en un pou!

Hem decidit anar-nos al Camp de Tir d'Onil, verificar que està obert, deixar allí els vehicles i fer un volt per a fer alguna cosa de fam.

En poc més de 2 hores hem recorregut 8 quilòmetres, pujant per la senda que ve des del Canalís, visitant una cova que ja havíem vist en anteriors ocasions i tornant al Camp de Tir. 

Hem demanat un plat d'orella, perquè sabem que la preparen molt saborosa i, a més, el nostre plat combinat en el qual no han faltat creïlles a pilot (o un pilot de creïlles, que ve a ser el mateix).

Estàvem tan a gust que se'ns ha oblidat celebrar l'assemblea i estendre acta, així que encara està per decidir si Sento ha superat el període de prova i se li pot admetre com a membre de la Penya amb la categoria d'aprenent.

Pastu ha fet algunes fotos que espere que puge a l'àlbum de Google Fotos que he creat amb les que he pres amb el mòbil.

Us deixe el perfil de la meitat de la ruta (la volta) en Wikiloc.


Powered by Wikiloc

2 comentarios:

Pastu dijo...

La ruta a segut agotaora, sobre tot el desnivell que hem tengut que fer pa poder esmorsar

Sento Berna dijo...

mai pertanyeria a una penya que admetera a persones com jo. 🤪🤪