sábado, 27 de junio de 2020

A la Font Roja pel Barranc de l'Infern 27/06/2020

A la vista dels dies de calor que arriben, havíem previst deixar de fer rutes llargues i caminar únicament abans de l'esmorzar. Per a això, pensàvem que la millor fórmula era anar als llocs on hi ha bar o restaurant.

Però l'home proposa, Déu disposa i el Presi descomponsa. Després d'una seqüència de missatges una miqueta contradictoris (crec que cadascun de nosaltres tenia un pla diferent), decidim anar a la Font Roja. Però el bar està tancat, així que calia emportar-se el "avío".

Rafa va decidir a última hora no vindre i Basseta probablement hauria fet el mateix si arriba a endevinar els plans de Toni per a aquesta caminada.

Hem deixat el cotxe en la Venteta i ens hem endinsat pel camí que condueix al Pou del Barber i des d'allí ens hem desviat a l'esquerra per a arribar a la Penya Foradà, per a baixar per la senda i desviar-nos per bancals fins a arribar a Pardinetes.

Des d'allí, per les costes que pugen i baixen en direcció a les faldes de la Font Roja, hem arribat a l'encreuament pel qual pugem fins a prendre la senda del Barranc del Infern, que ens condueix fins a la Font del Rossinyol i, una mica més amunt, a la Font Roja.

Allí hem esmorzat en una de les taules de fusta, a l'ombra d'uns magnífics castanyers i gaudint d'un clima perfecte, perquè feia sol però corria un aire fresc que ens ha anat refrigerant tot el matí.

La part menys agradable ve després, quan cal eixir d'allí costa amunt, sota el sol. Ens hem desviat a la dreta per a prendre el camí que baixa a la Font del Merlenchero i des d'allí, per la senda de l'esquerra de la Mamella, hem anat baixant fins al cotxe. Total, més de 14 km i casi 600 metres de desnivell!

Deixaré el perfil de la ruta que ha gravat Sento, que està complet. I us deixe un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc



No hay comentarios: