sábado, 13 de junio de 2020

Esmorzar en Coto Tauenga 13/06/2020

Se suposava que hui seria una ruta curta, amb esmorzar reduït, per a estar de tornada a Ibi abans del que sol ser habitual. El motiu era que Pastu i Mariu ens volien convidar a gaspatxos en la seua caseta de camp.

Hui ens ha acompanyat Ramón, que s'ha deslliurat d'un expedient sancionador per les seues reiterades faltes amb un argument inapel·lable, com més a baix comptaré. No obstant això, ens ha fallat Sento, que té a la seua mare delicada i ha optat per quedar-se amb ella.

Hem deixat el cotxe en la Venteta i hem agafat el camí que passa per Montbari, per a torçar per la senda de la dreta en direcció a Tauenga. Ens ha cridat l'atenció la gran quantitat de pins trencats i secs, que obstaculitzen el camí.

Hem arribat a Tauenga i hem buscat un lloc per a esmorzar en el que no donara el molest vent que s'havia alçat. Com a postres, Ramón ens ha donat una madalena casolana a cadascun i hem acordat, per unanimitat, arxivar el seu expedient sancionador.

Toni ha proposat allargar una mica la tornada i hem arribat fins a la carretera del Canalís, per a prendre un camí que ens ha portat a la Menora Baixa i després a la Menora Alta. Des d'allí, entre sembrats, hem arribat a la Casa del Xocolater.

La idea era tornar pel Serrat de la Torre Redona, però una distracció ens ha obligat a desfer part del caminat, per la qual cosa la ruta, a la rematada, ha sigut més llarga del normal.

Però hem arribat a temps de prendre'ns unes bones cerveses fredes i degustar uns magnífics caragols preparats per Mari. A més dels gaspatxos de Mariu, Sento ens ha manat vi i una caixa de cireres. Tere ha fet una saginosa impressionant. Basseta ha posat el patxaràn i el herbero. I Rafa ha comprat gelat de mantecao. No es pot demanar més.

Cap de nosaltres ha gravat la ruta en Wikiloc, però us deixe algunes fotos en un àlbum de Google Fotos.







No hay comentarios: