sábado, 11 de julio de 2020

Esmorzar en Beniaia 11/07/2020

L'eixida de hui ha sigut especial per diversos motius. En primer lloc, perquè hem decidit que cal suspendre les caminades fins que passe l'estiu, fa molta calor i tenim altres compromisos. En segon lloc, perquè Sento volia convidar-nos a esmorzar, per a celebrar la seua recent jubilació. I finalment, perquè el lloc triat cada dia ens agrada més: Beniaia.

Hem eixit d'Ibi d'hora, amb idea de fer una ruta curta abans d'esmorzar. Hem passat per Plans i ens hem pres un café, abans de continuar i arribar a Beniaia, on hem deixat el cotxe a l'inici de la ruta.

Ha sigut un trajecte íntegrament per pista forestal, primer ascendint fins al port de Tollos, però sense coronar l'alt, per a després descendir de tornada al cotxe. El just per a arribar al bar a temps. 

La sort és que el cel estava completament encapotat i a penes hem tingut alguna amenaça de sol, alguna cosa que hem agraït.

Encara que ja han arribat les calors estivals, la serra conserva tot la seua esplendor i l'abundància de flors silvestres ens ha acompanyat tot el matí.

Abans d'esmorzar, mentre ens preparaven les taules, ens hem acostat a la Font de Beniaia, on ens hem refrescat.

En la Taverna El Llogaret, com en anteriors ocasions, ens han atés com a reis. Hem provat una varietat de plats, tots exquisits. Davall de les ombrel·les no véiem l'hora d'alçar-nos, xarra que et xarra.

Com deia, ens hem acomiadat fins a passar Festes de Setembre. Us desitgem a tots i a totes un feliç estiu.

Ací us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i unes quantes fotos en un àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc







No hay comentarios: