sábado, 9 de noviembre de 2019

Pla de la Casa des de Fageca 9/11/2019

Feia setmanes que volíem fer aquesta pujada, sobretot perquè Rafa no la coneixia i sabíem que li anava a impressionar (potser li ha impressionat massa).

Hem eixit d'Ibi a les 8, direcció a Fageca, on hem aparcat i, passant per un xicotet "llavador" a la Font de l'Espirit Sant, ens hem endinsat pel camí que porta a l'entrada del Barranc del Moro, on comencem a seguir una senda que ascendeix contínuament.


Fem la parada de rigor en la Font de Cuquero, prenem una mica d'aire i aprofitem per a fer-nos una foto.


Des d'allí la senda continua ascendint fins a l'encreuament de senderes on tornem a trobar un pal indicador. Cal girar a la dreta per a començar l'últim tram de pujada, per una senda pedregosa i difícil de transitar, que ens obliga a anar parant de tant en tant per a prendre aire.


Arribats a la planícia en la qual es troba el pou de neu. Les vistes són precioses i el lloc convidava a asseure's i esmorzar, però corria un vent gèlid i molest. 


Hem decidit baixar de nou fins al pal indicador i esmorzar allí, sense risc a constipar-nos.
 

El dia era assolellat i el cel clar, la qual cosa ens ha permés gaudir de les vistes als pics que ja coneixem, com la Mallà del Llop o La Serrella, a més d'impressionants vistes a la Serra d'Aitana i la costa d'Altea al fons.

En l'esmorzar, el nostre amic Pastu s'ha lluït. Volia celebrar les noces de Paula i hem menjat i begut fins a assaciar-nos.


Contents i relaxats hem seguit el descens, passant de nou per la citada Font de Cuquero i, a poc a poc, hem arribat a Fageca.


L'anècdota del dia ha sigut que hi havia anuncis de talls de carretera a conseqüència d'unes proves de rally, la qual cosa ens ha entorpit una mica el retorn per carretera a causa de l'abundant trànsit i el temerari d'alguns conductors.


Hem fet una parada en Benillba per a prendre una cervesa i a les 15,00 hores estàvem a Ibi.


Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos
(al que Pastu afegirà les seues).


Powered by Wikiloc



No hay comentarios: