sábado, 16 de noviembre de 2019

16-11-2019 - Serra d'Onil - Font del Xorro

Hui hem pugut ixir a  caminar Rafa, Toni y Pastu, pues Baseta tenía un compromis y Ramón encara continua asporregat, pero ha comentat que en breu, escomensará a tornar a ixir.
La idea era fer una ruta mes bé planeta, pos encara mon recordem de la pugá de la semana pasa, al Pla de la Casa.
Hem desidit mamprende la Serra de Onil y fer la ruta que en el Febrer del 2014, mos va enseñar Quico, el cuñat de Baseta.
Be, anem alla, L'escomensament mol bé y anaem recordan per  on vam anar aquella volta, pero....., hem vist a uns corredors i el Presi ha dit ¿de aon vendran?. Pos nada, cambit de plans, hem tallat la ruta y mos em desviat per una pista que despues sa convertit en senda, i com no....., cap amunt.

Ia que reconeixe que el nou recorregut ha sigut un exit, pues em  descubert un paisage que desconeixiem y mol xulo.
Seguin per la senda, hem arribat a la pista que ve de "La Creu",  em seguit en direcsio a la Font del Xorro, pero de nou el Presi ha dit, podriem anar per un altre lloc. Rafa y Pastu hem dit, pero... arribarem segur?, Que si, que si, que ell eu habia somiat y que si anem per asi, despues per alla, mos ix una pista a esquerra y despues una altra volta a la esquerra y arribem.
Pos nada, a per la pista. Al final y com sempre, "el Presi te rao" y hem arribat a la font i a les 10,30 estaem almorsan.
Pa tornar, tambe  hem cambiat y em pasat per un tros de serra que es va cremar fa dos añs. El pins, si que estan secs, pero les carrasques, grasies a deu, estan tornan a rebrotar.

Ruta nova y mol xula,  en unes vistes espectaculars de la Foia i que repetirem cuan estigam tots de nou disponibles.

P.D. El album, espere que el puge Baseta, per que yo no ting ni dea.

I Basseta diu ... ací tens el álbum en Google Fotos.

2 comentarios:

Basseta dijo...

Com és habitual, el Presi en la seua línia, descobrir noves rutes.
"Caminante no hay camíno ..."

Pastu dijo...

Grasies 👍