lunes, 9 de octubre de 2023

Arrancadora de la temporada 2023-24 al Camp de Tir d'Onil 7/10/2023

No volíem esperar molt per a fer la "arrancadora" oficial de la temporada i, mancant Ramón, hem decidit celebrar-la en el Camp de Tir d'Onil. El pla inicial era deixar els cotxes en la bassa de La Donzella, en el camí vell d'Onil i que Toni ens guiara fins al Camp de Tir.

Però deixar aquestes coses en mans de Toni té els seus riscos. El Presi s'ha posat al capdavant del grup i ens ha dirigit per La Canyada en direcció a Castalla, no sense abans fer algun tirabuixó de propina.

A punt d'arribar a la carretera per la zona de "las tinajas", hem torçat en direcció a una altra masia bastant deteriorada, la Casa del Pla. Després ens hem ficat en una rambla per la qual, a poc a poc, ens hem acostat al Mas de l'Arcada, lloc on solem aparcar en ocasions quan recorrem aquelles senderes.

Des d'allí, mentre Toni intentava explicar-li a Rafa per on cal pujar al restaurant, ens hem encaminat al punt de destí, fent un total de 8 km abans d'esmorzar.

L'esmorzar, com sempre,de categoria (orella inclosa). A més, Toni ha tingut el detall de convidar-nos pel seu pròxim aniversari, així que més ben impossible. 

Per al retorn teníem clar que no volíem fer altres 8 km i Toni ens tranquilitza: anàvem a anar rectes. Sobre el mapa, el trajecte era clar, però Toni sempre es guarda alguna sorpresa i ens ha portat per unes sendes i barrancs totalment desconeguts per a nosaltres.

Hem gaudit d'un matí radiant i d'una naturalesa que ens ofereix algunes perles, com aqueixes mates de pebrella en flor, o la petorrera, els bolets i les oliveres carregades de fruits.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos.

Powered by Wikiloc




No hay comentarios: