sábado, 15 de mayo de 2021

Sardinada en casa de Tere i Ramón 15/05/2021


L'any passat, l'1 de maig va caure en ple confinament i no vam poder celebrar la nostra tradicional sardinada. Enguany, l'alçament de l'estat d'alarma ens ha permés ajuntar-nos, encara que amb uns dies de retard,

Per a no cridar molt l'atenció, els nostres amics Tere i Ramón van pensar a oferir-nos la seua casa per a tan magne esdeveniment i vam acceptar tots encantats.

La vespra, com sempre, llista en mà per a fer la compra, tasca de la qual es van encarregar Ramón i Pastu, perquè Sento estava ocupat amb la seua pericana.

De bon matí, ens hem concentrat al costat de l'antena de Villalobos per a fer una passejada per la serra. Al principi hem pres un camí privat que conduïa a una casa amb signes d'estar abandonada i des d'allí no podíem seguir.

Ens hem donat la volta i ens hem anat en direcció al Cabeçó Cuartel, amb una empinada pujada però amb el premi de les fantàstiques vistes que hi ha sobre tota la Foia de Castalla, des de la Penya Migjorn, al Menejador, passant pel Maigmó i el Reconco.

El descens ha sigut pel costat oposat a la pujada, en direcció a Villalobos, encara que hem hagut de baixar fins a un barranc i tornar a pujar per l'altre costat. Però a l'hora prevista arribàvem a la casa, on ens esperaven les nostres xiques.

Hem muntat 2 taules de 6 comensals cadascuna, en compliment del protocol i hem preparat el menú habitual: aperitius, pericana de Sento, gambes fregides, ous caiguts i pimentons verds amb sardines salades.

Les postres ha tingut tres fases: sandia, saginosa de Tere i tiramisú de Berna, tot per a xuplar-se els dits.

La sobretaula ha sigut dispar: mentre nosaltres xarràvem del diví i de l'humà, elles, pressionades per Maje, han tret la baralla i han fet dues partides de "continental".

Un dia meravellós i que esperem poder repetir molts anys. Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos (a l'espera que Berna afija les seues).

Powered by Wikiloc
 
 



3 comentarios:

Pastu dijo...

Com sempre, día, menú y compañía perfecte.Si ya podem posar valorar, yo li pose tres "espetecs" y tres mes als anfitrions.

Basseta dijo...

Totalment d'acord. Aixna dona gust!

toniterapia dijo...

Me sumo a lo dicho a lo dicho por los compañeros estepequeros,gracias a todos..