domingo, 6 de diciembre de 2020

Passeig per les sendes de Villalobos 6/12/2020

El temporal de fred no ens ha impedit fer una passejada per algunes de les nostres sendes pròximes. El pla era pegar una volteta i estar a les 11 a casa de Monchi per a esmorzar.

Tere tenia previst preparar unes coquetes fregides per a tots. A més, s'apuntaven també les nostres parelles. Estàvem tots excepte Rafa i Maje.

El cas és que a les 8 del matí, amb una temperatura de 3°, hem deixat els cotxes a Villalobos i ens hem anat a la recerca d'una senda que Toni assegura que ens portarà fins al Refugi dels Esbarzerets.

No ha sigut complicat trobar la senda que ens ha dut primer pel pou d'aigua i després travessant un espectacular barranc superpoblat de pins. Hem trobat una calera bastant ben conservada, en la qual ha niat un bell pi.

Hem ascendit per una torrentera fins a guanyar altura, fins a acabar en el camí d'entrada a les cases de fusta que hi ha al costat de les ruïnes del Mes de Concha Sello, amb visita obligada al monumental pi que vigila el paratge.

En vista de l'hora i que arribar al Refugi era missió impossible (si volíem estar a l'hora prevista per a esmorzar), hem decidit baixar per la pista de la Boquera, torçant a l'esquerra pel Pla de Bornay i tornar a la mateixa senda de l'inici.

És cert que feia fred i un vent bastant molest a vegades, però a canvi teníem un cel buidat i sol que compensava. En definitiva, un matí perfecte per a estar en el camp.

Quan hem arribat, Rosario, Tere, Mariu i Mari ja havien preparat les taules. Hem esmorzat per separat, per a complir amb la normativa COVID-19, donant bon compte de les exquisides "coquetes".

Us deixe el perfil de la ruta de Wikiloc i unes quantes fotos en un àlbum de Google Fotos.

 

Powered by Wikiloc
 
 
 




1 comentario:

EL PRESI dijo...

molt chules o fanfarrones