sábado, 5 de octubre de 2019

ESMORSAR EN LA TORRE 05-10-2019

Hui vaig a ver la cronica a la vieja usanza, pos el cronista no ha pugut vindre a caminar, pero si a almorsar, jejeje.
Teniem previst anar al Benicadell, pero el "Presi" encara no les te totes de fer ixa ruta i hem desidit anar a la Torre,perque saben que ixe almorsar es "exit"segur.
Cuan hem escomensat en el Pou del Surdo, hem dit, "la primera volta que no fa fret en esta etapa", perque sempre ha fet un aire i un fret de hívern.
Cuan hem arribat al lloc, aon sempre mos hem desviat a La Torre, hem dit... "prodriem fer la ruta que pasa per el Pou de Neu", i axi eu hem fet, y como sempre que fem esta ruta, mos engañem y casi arribem, pero a vallgut la pena. Ya  creem que  eu tenim clar para la proxima volta que vullgem anar.
Hem encontrat una xicona que tambe estaba caminan en un gosset y grasies a ella, hem pugut
completar la ruta, i anaba dienmos per aon teniem que anar y mos ha encantat pues hem pasat per el mig de una piná que mos ha portat a la entra de la Torre.
Hem arribat a les 11 y mitga y Basaeta estaba esperamos desde les 10 y cuart, pero mos ha sabut disculpa, per la modificasio de esta ruta, i que ell ya la habia fet.
Hem almorsat  com "deu mana", i mos hem alsat de taula casi a la una i mitga.
...... lo que mos esperaba......., tambe hem desidit cambiar la torná per un altre lloc, a vore si evitaem alguna rampa de pugar y aunque si que iavien rampes, hem conseguit evitar una que sempre mos fa pols.
Mireum com estaem Rafa y yo, y Toni mes fresquet que una rosa. La ruta ha segut de 16 Km. pero no se com pugarla, ni fe el enllaç en Google., pero vos les envie.


Link a les fotos ací

1 comentario:

Basseta dijo...

Ja està possat el link a les fotos (ja saps Pastu ... httttttmmmmllll)