sábado, 30 de marzo de 2019

Passeig pels camps del nostre entorn 30/03/2019

Hui hi havia interés per arribar a Ibi a una hora prudencial i hem decidit fer una ruta pels voltants.

Hem deixat el cotxe al costat de la masia del Safarich, prenent un camí direcció a Castalla que ens ha portat fins a l'hivernacle, doblegant per allí a l'esquerra i passant per uns bancals on ens ha cridat l'atenció la floració d'una plantació d'arbres que ens resultaven desconeguts. Hem esbrinat que es tracta del Paulownia tomentosa (el Kiri).

Seguint més endavant hi ha un moment en el qual travessem la carretera CV-818 i seguim en direcció a la casa de La Ballestera, encara que creuant alguns bancals d'ametlers. Des d'allí, creuant uns sembrats, hem anat a parar a la CV-805, a l'entrada de la finca El Forcall, on hem esmorzat.

És una pena veure les lamentables condicions en les quals es troba una de les cases senyorials més impressionants del nostre entorn: on va haver-hi un hotel i un restaurant, ara només hi ha abandó i greixum.

Després de l'esmorzar, hem seguit en direcció al nord, al costat del llit del riu, creuant-lo per un gual i seguint pel camí que condueix a la Finca Sarganella (no hem arribat a entrar), amb intenció de tornar a superar el riu de nou per a arribar a Les Barraques, la qual cosa hem estat a punt de no poder fer a causa d'unes obres. Alguns cirerers i pomeres en flor hem pogut trobar pel camí.

Finalment hem arribat a l'encreuament amb la CV-806, a l'entrada dels Barraques, hem passat a l'altre costat i per la CV-816 hem anat a buscar el camí inicial que ens condueix de nou al Safarich.

Hem pogut observar que enguany els ametlers estan carregats de fruit, ara només necessitem que ploga una mica. Hem tingut un temps molt agradable, amb bona temperatura i alguns núvols. No hem suat molt, però ens els hem passats molt bé (ha sigut una alegria tornar a recuperar a Ramón després de la seua lesió).

Us deixe el perfil incomplet de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc




No hay comentarios: