sábado, 13 de abril de 2019

Venteta, Menora Nova, Capona y Palomaret 13/04/2019

El nostre amic Ramón està lesioneu (una altra vegada!), així que ens hem ajuntat Pastu, Toni, Rafa i Basseta, convidant a Toni a exercir de guia.

Toni ha decidit portar-nos per eixes muntanyes en els quals trota de quan quan i que es coneix com el palmell de la mà (cada senda, cada encreuament, ...).

Deixem el cotxe al costat de la "Venteta dels Cuernos" i prenem una sendera per la dreta de la carretera, per a creuar-la una mica més endavant, pel "Barranc de l'Aigüeta Amarga"  i començar la pujada fins al "Serrat de la Torre Redona", creuant zones amb bancals que els seus sembrats esperen l'aigua del cel.

Les poques gotes caigudes dies arrere han animat la floració del romer i del timó, però no ha sigut suficient per a donar beure a tanta planta.

Passant al costat de la "Casa del Xocolater", i deixant les vistes al Castell de Banyeres a la dreta, ens hem encaminat en direcció a la "Menora Nova", per a esmorzar en aqueixes taules que tan bona vista tenen sobre la Valleta de Polop.

Per a la volta, Toni ens tenia reservada una bona volta, primer en direcció a la zona que
nosaltres coneixem com "Coto Tauenga" (y que es la "Casa del Fondo de Dalt" i la "Casa del Fondo de Baix"), pujada i baixada de la "Solana de la Sabatera" en direcció a "La Capona" i "Montvari", per a acabar, un llarg i penós ascens fins al "Mas del Palomaret".

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i unes quantes fotos en un àlbum de Google Fotos
.



Powered by Wikiloc





No hay comentarios: