sábado, 2 de marzo de 2019

Canalons d'Alcoi 2/03/2019

El nostre amic Ramón segueix mitjà lesionat i, sospitem, ha de racionar les seues energies per a poder estar a l'altura en els seus assajos de "dansà", però la resta de la Penya seguim obstinats a conéixer llocs del nostre entorn.

Aquesta vegada ha tocat visitar el Racó de Sant Bonaventura i el paratge dels Canalons d'Alcoi, deixant el cotxe en el barri de Batoi i entrant pel llit del riu Polop.

El primer tram de senda ens porta per davall del Pont de les Set Llunes fins al Racó de Sant Bonaventura, on hem gaudit de les cascades d'aigua. Hem vist unes taules de fusta amb bona pinta i hem decidit esmorzar allí.

El tram que segueix a continuació és més complicat, doncs cal passar trams ajudant-se de cadenes per a superar alguns tolls d'aigua.

Després hem deixat de costat el llit del riu per a girar a la dreta en direcció al Castell de Barchell, prop de la Font dels Patos. Hem fet un xicotet tram al costat de la carretera, fins a entrar pel Racó Payá (hui gossera municipal) en direcció al Salt.

La senda va baixant en direcció a la via verda i a través d'un pont i un túnel tornem al barri de Batoi. Hem gaudit d'un dia esplèndid i una temperatura ideal.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc (encara que està parat en la Venda Sant Jordi) i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos
.



Powered by Wikiloc









No hay comentarios: