domingo, 9 de diciembre de 2018

Montanejos: Embalse de Arenoso 6/12/2018

Aprofitant el pont festiu, els de la Penya i les seues respectives parelles ens hem desplaçat fins a Montanejos, prop de Terol, per a gaudir d'un meravellós entorn d'aigua i muntanya. 

Ens hem allotjat en l'hotel Rosaleda, molt prop del riu i amb unes boniques vistes a la muntanya. Des d'allí hem anat fent passejos i excursions per l'entorn. 

El dijous dia 6, vam fer una ruta en adreça Nord-oest, remuntant el riu Millars, per una carretera amb un túnel des d'on traiem el cap a uns impressionants canons que formen l'Embassament de Cirat. Pel camí ens creuem amb alguns animals salvatges. Més endavant ens trobem amb un impressionant doll d'aigua a pressió que ix de l'Embassament de Arenso a través d'una paret de pedra. 

La volta a Montanejos la vam fer per una senda la que condueix fins al Colladico i descendeix fins a trobar-se amb la carretera de nou. 

Encara vam tenir temps de fer una passejada pel riu i prendre fotos de Villa Purificación, una antiga casa pairal preciosa que està en fase de restauració.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i algunes fotos en aquest àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc





No hay comentarios: