sábado, 22 de diciembre de 2018

Cinc pous 22/12/2018

El nostre President no es troba bé i no ha pogut acompanyar-nos a aquesta clàssica ruta dels cinc pous.

Hem eixit de bon matí, amb una temperatura fresquita, en direcció a la partida de Campos, per a pujar per la senda fins al Canyo, on hem visitat el primer dels pous.


Una mica més amunt, trobem el monumental Pou del Simarro i alguna cosa més endavant el Pou de la Noguera, amb unes vistes a la Foia de Castalla extraordinàries.

Després d'una empinada costa, arribem a la base del cim del Menejador, on hem parat per a esmorzar. Feia un sol esplèndid i una temperatura molt agradable, quasi primaveral.

Després de visitar la Cava Coloma, hem pujat a la Teixereta per a visitar el Belém del CEAM, i després hem descendit fins al Mas del Serrallo i des d'allí, per la senda que baixa per l'esquerra del Cabeçonet Ras ("la mamella"), fins al Pou del Barber.

Per a tornar a Ibi hem optat per baixar pel camí al costat de Santa María en direcció al Barranc dels Molins, travessant la plantació d'oliveres que ha envaït el traçat històric d'aquest camí.



Ja a Ibi hem pogut comprovar que, una vegada més i com era d'esperar, no ens ha tocat la Loteria (però tenim salut que és l'important).

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i l'àlbum de fotos en Google Fotos.




Powered by Wikiloc





No hay comentarios: