sábado, 17 de noviembre de 2018

Esmorzar al Camp de Tir d'Onil 17/11/2018

Avui ha sigut un dia rar. Ha clarejat plovent. Havíem quedat tres i un s'ha dormit, així que hem començat malament. 

Però ho hem arreglat i ben arreglat. Hem anat amb cotxe fins a l'Arcaeta i ens hem ajuntat a esmorzar en el Camp de Tir d'Onil. 

Cal reconèixer l'excel·lent tracte que ens han dispensat i la qualitat de tot el que ens han posat en la taula. I tot açò a un preu més que acceptable. 

A les 12 del matí, amb la panxa plena hem pensat tornar a peu a Ibi, per a arreplegar els cotxes després. Pensat i fet!

Ens hem ficat pel barranc de l'Arcada, que baixa des de l'Arcaeta, on hem trobat gran quantitat de bolets a dreta i esquerra. En lloc de seguir pel barranc fins a trobar el camí vell d'Onil, ens hem desviat a l'esquerra per a intentar anar en línia recta a Ibi. 

Però en un moment donat Toni ens ha proposat desviar-nos encara més a l'esquerra i visitar el Mas del Pla d'Onil, una casa abandonada en la qual hi ha un pi monumental, al costat d'una era de batre, com en molts masets antics. 

A través de la Lloma del Barber, d'una zona de pinedes i bancals de secà, hem anat descendint, amb la Penya Migjorn enfront, fins a econtrar el camí vell d'Onil a l'altura de l'embassament d'aigua de La Donzella. Ja per asfalt hem arribat a Ibi. 

Avui no hem gravat la ruta, així que solament tenim un grapat de fotos que us deixe en aquest àlbum de Google.





No hay comentarios: