domingo, 9 de diciembre de 2018

Montanejos: Castell i Alqueríes 7/12/2018

En el nostre segon dia a Montanejos vam tornar a eixir de ruta, aquesta vegada just en la direcció contrària.

Feia un matí molt fred i es notava que havia gelat a la nit. L'aigua del Millars, que brolla a 25 graus, en contrast amb el fred, es convertia en vapor, donant un aspecte tenebrós al llit del riu.

Travessem pel pont de San José, que creua el riu Montan (a uns centenars de metres del punt on s'uneix al Millars) per a eixir del casc urbà per una pista asfaltada que va ascendint en direcció al Castell de la Alquería, del que solament queden les restes d'una torre i un aljub. El castell corona un turó des d'on tenim unes vistes espectaculars.

En descendir del turó seguim per una senda que ens retorna a una pista forestal que va girant a l'esquerra, creuant l'impressionant Barranc de la Alquería, passant pel "Prado de los Baratos", el "Corral del Manco", alguna font i altres vàries restes de cases totalment en ruïnes.

Des de la pista, per una xicoteta senda, arribem a la carretera CV-20, que passa al costat de Alquerías de Montanejos, poblet que travessarem per a baixar entre horts al riu. Tornem pel mateix camí fins a la carretera per a tornar a Montanejos amb temps per a dutxar-nos i dinar en el asador Gil.

Us deixe la ruta en Wikiloc i algunes fotos en un àlbum de Google Fotos.




Powered by Wikiloc




1 comentario:

Pastu dijo...

Que rutes i que fotos mes xules