sábado, 25 de febrero de 2017

Masets propers (25/02/2017)

Una vegada més, ens hem quedat Rafa Palacios i Basseta mà a mà, a causa de diversos compromisos dels altres components de la Penya.

La setmana passada vaig veure una ruta que havien fet els de el
Centre Cultural Castellud, recorrent camins rurals per zones molt pròximes però poc conegudes. Tenia el track i vaig proposar a Rafa fer aquesta ruta i poder tornar a Ibi a una hora raonable. A més, tindríem garantida la possibilitat de gaudir dels ametlers en flor.

A les 8,00 hores hem deixat el cotxe prop del "Safareig Nou"  i hem caminat en direcció est, per les "Traveseres de Sant Isidro", amb vistes al castell de Castalla, per a girar a l'esquerra després i creuar la carretera CV-816 per a seguir fins al "Mas de la Ballestera" i, una mica més endavant, tornar a girar a l'esquerra per a creuar la CV-805 (carretera d'Ibi a Alacant) i passar pel que queda de la magnífica casa en "El Forcall".

Des de "El Forcall" hem tornat a girar a l'esquerra per a encarar el retorn a Ibi, però creuant el riu i caminant en direcció a "Sarganella", no sense abans parar a esmorzar. Hem trobat la tanca tancada i no hem entrat a visitar les cases de Sarganella, per la qual cosa hem seguit la ruta fins a les cases de "Els Barraques".

Novament hem tornat a creuar la CV-805 per a tornar al lloc on havíem iniciat la ruta.
A les 12,30 hores ja estàvem a Ibi.
 
Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i les fotos en Google Fotos.




Powered by Wikiloc









2 comentarios:

EL PRESI dijo...

fotos molt boniques m'alegre que ho hàgeu passat bé"

Basseta dijo...

Ha segut una ruta molt cómoda i hem acabat avans de lo previst. La podem tornar a fer i allargarla tot el que vullgam.