domingo, 12 de febrero de 2017

11-2-2017 - BARRANC DEL INFERN - FONT ROJA


Este disapte numes em pugut ixir de Ruta els que vegeu en les fotos, Rafa, Toni y Pastu.
Com es normal, algunes semanes tenim compromisos que no podem eludir y que mos fan quedarnos en la envega dels que sí que fan  la ruta.









Pero esta semana, el compromis de Baseta ha segunt recompensat, pues ha asistit al Concurs de Debat en el que partisipaba la seua filla Isabel, quedan como a guañador el seu equipo. Enhorabona Isabel y molta sort pa la proxima competisio.  

Teniem previst fer la ruta dels "Cin Pous", pero com el temps anunsiaba pluja, hem desidit fer una altra ruta y hem pujat en coche hasta la Venteta dels Cuernos y desde allí, per el Pou del  Barber, hem agarrat  un cami que va per darrere de la "mamella" enllasan en la ruta del "Barranc del Infern", que hui si que pareixia un infer, pos ian mols arbres tombats per la ultima nevá y el paticorto, casi pot pasar per damunt dels arbres, pues sempre es quedaba en les cames penjan. 
Hem arribat a la Font Roja, arremullats per l'aigua que caia dels arbres y per la boira que anaem atravesan, que no mos dixaba vore mes de 10 metros,  pero ha vallgut la pena pues  hui ya em fet un almorsa tipic de la "penya", en carajillo del President y els pastisets del "remu", llástima que no estiguerem tos.
Ahh, me se olvidaba, el Presi en va dir que en la crónica tenia que posar que va arribar el primer, pues la última volta que vam a anar a la Aitana, va arribar tart y de poquet es queda en Ibi.


3 comentarios:

Basseta dijo...

Eixes fotos entre la boira estàn espectaculars. Enveja si, una poca!

Monchi dijo...

Molt boniques les fotos y molt bé la crónica, Pastu.El iberut el domines com ningú. Faríes un bon Amantat fent bandols.

Pastu dijo...

Je,je y sense utilisa el traductor castella - iberut