sábado, 22 de octubre de 2016

Esmorzar en el Menejador 22/10/2016

Estem en plena tardor i tots sabem que en aquesta temporada, i després d'haver plogut, la Font Roja és visita obligada. No som els únics que pensem així, doncs aquest matí la serra estava plena de caminantes i senderistes, gaudint dels colors tardorencs. 

Hem eixit d'Ibi a les 8 del matí en direcció al Barranc dels Molins, per on hem pujat fins a Santa María, per a desviar-nos per la pista que puja a Foiaderes, seguint fins al Serrallo i arribar finalment al cim del Menejador, on hem esmorzat. 

Després de passejar per la zona i pujar al vèrtex geodèsic, hem baixat en direcció al Santuari de la Font Roja per la senda del Menejador, una autèntica meravella de colorit, de molsa, d'olors, d'humitat. L'arribar a la pista, hem girat a l'esquerra per a ascendir de nou fins al Serrallo i prendre el mateix camí de tornada. 

Malgrat que amenaçava pluja, no ens ha caigut ni una gota. A la rematada, han sigut més de 16 de quilòmetres de pujades i baixades que ens han deixat baldat, però felices. 

Us deixe el perfil de la ruta d'ascens al Menejador en Wikiloc, així com l'enllaç a les fotos que he pujat a Google+.Powered by Wikiloc

2 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Ta faltat posar, "fotos expectaculars"
La meua foto, no he pugut presentarla al concurs, m'as guañat

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Gràcies Pastu, hi ha que vore lo que difrutem en estos dissabtes.