sábado, 8 de octubre de 2016

Circular Montcabrer 08/10/2016

Avui era l'aniversari del Presi i calia donar-se un bon homenatge. Ens hem anat a la Font de Mariola i hem aparcat. Des d'allí, en adreça est, hem arribat al Mas de Prats per a visitar el seu monumental carrasca. Després ens hem desviat per la Font de Prats per a ascendir per una senda entre pins i carrascas que va vorejant la base del Montcabrer.

La final de la dura pujada, hem muntat la taula per a l'esmorzar (en aqueix moment Paula i Sergio adverteixen que s'han deixat el pa a casa, gran error).

Després de l'esmorzar, ens hem dirigit al cim del Montcabrer, encara que Toni i jo ens hem quedat esperant a l'ombra. Una vegada reagrupats, ens hem dirigit a la Cava Arquejada d'Agres, ara visitable en la teua totalitat gràcies a una esplèndida restauració, molt respectuosa amb l'entorn i que posa en valor interessants elements de la construcció.

En aqueix moment ja érem conscients que se'ns havia anat el matí, però ens faltava el descens per la pista fins a l'aparcament. Esgotades les reserves d'aigua, l'arribada a la Font del Mas dels Arbres ha sigut providencial.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc


Tal com he comentat, a la vista que la pàgina de Cincopa és de pagament, decidisc que d'ara endavant pujaré les fotos a un album de Google, ho compartiré i que cadascun agafe les que vulga. Es van acabar les "passades de diapositives" (misteris d'Internet).Powered by Wikiloc

No hay comentarios: