sábado, 29 de octubre de 2016

La Cova de les Finestres (29/10/2016)

Una vegada més, les diferents ocupacions dels membres de la penya han impedit fer una eixida de grup. Però Palacios tenia interès a eixir i jo també, així que ens hem anat mà a mà a Alfafara, amb la idea de fer una ruta que ens portava a la Cova de les Finestres.

Hem eixit d'Ibi a les 8 del matí i en passar per Banyeres, el termòmetre exterior del cotxe marcava 3º. Hem aparcat al costat de l'antic traçat del tren, al seu pas per Alfafara, al costat d'una nau industrial que processava regalèssia i fulles de parra "tintorera" per a fer infusions (qué coses!).

La ruta no estava tot lo marcada que ens haguera agradat i hem donat alguns tombs de més fins a trobar una senda en condicions. Hem passat pel Molí del Pantanet, hem vist una cova que encara conserva una pedra de moldre, hem esmorzat al costat de les ruïnes del que va anar una gran bassa i, finalment, hem arribat a la Cova de les Finestres, que ve a ser una cosa similar a les "Covetes dels Moros" de Bocairent, però de menor grandària.

Conforme tornàvem, augmentava la temperatura, però hem tingut un dia preciós per a caminar.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i les fotos en Google.



Powered by Wikiloc


Panoràmica sobre el traçat del ferrocarril d'Alcoi a València

Panoràmica de Bocairent



2 comentarios:

Pastu dijo...

Refotre Baseta, teu encontres tot, jeje,cuan pugam la tornem a fer.
Deu de ser curiosa la cova/moli

Basseta dijo...

Es una bona ruta per a tornar a ferla