sábado, 11 de enero de 2020

La Font del Rosset (i la Llei de Murphy) 11/01/2020

Hui havia de ser un dia gran. Volíem fer una ruta des de Xixona, pels barrancs que porten a la Martina i a Vivens. També esperàvem a Monchi després d'un llarg període de baixa. Basseta havia quedat amb l'amic Jorge García Polop, de Gandia, que venia amb un amic a recórrer les serres de la zona. 

Ens havíem de veure a les 8 enmig de la serra, en la Font del Roset, on no havíem estat mai. Doncs bé, quasi res ha eixit com pensàvem. Ja sabeu que la Llei de Murphy diu que si alguna cosa pot eixir mal, eixirà mal.

Per a començar, Monchi ens diu que no pot vindre, que a la següent (jo ja comence a pensar mal). Després Rafa diu que ha passat mala nit i avisa a Pastu que no pot vindre. Basseta, seguint la ruta del Google Maps, arriba per Tibi, es fica en una torrentera i es queda amb el cotxe embarrancat. I sense cobertura. Encara sort que ha pogut eixir a la carretera.

El següent ha sigut un rosari de trucades de mòbil, entre nosaltres, amb el de Gandia (per a que no ens esperaren), amb l'assistència en carretera, amb la grua per a traure el cotxe, ... en fi, la qual cosa es diu una "trapisonda".

Però el cas és que Pastu i Basseta, a les 10, ja havien solucionat tots els problemes i han decidit que podien caminar una mica. Des de la mateixa Font del Roset, han emprés la marxa pel Barranc de Castalla en direcció a la Martina.

En arribar a la pista, prop de l'encreuament per on baixem als Plantadets, hem parat a esmorzar. Hi havia una mica de cobertura i hem trucat a l'amic Jorge, però uns minuts després ens els hem vist arribar (venien de completar la ruta prevista). Així que hem tornat pel mateix barranc fins on teníem els cotxes, comentant les incidències de la jornada.

En fi, ja hem una anècdota més de comptar  als nostres néts.

Us deixe el perfil en Wikiloc de la ruta que hem fet i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos.




Powered by Wikiloc



1 comentario:

Monchi dijo...

Al final de tot, ¿ha sobrat terrò per al proper dissabte??