sábado, 25 de mayo de 2019

Caminata frustrada per la la Vall d'Alcalà 25/05/2019

Pastu i Rafa tenien interés a conéixer la Vall d'Alcalà i els vam proposar repetir la ruta que fa unes setmanes vam fer amb els nostres amics Jorge García i Francesc Pellicer.

Matinem una mica més de l'habitual perquè Rafa tenia interés a tornar a Ibi a les 15,00 hores i a les 8 ens endinsàvem en la pista forestal per a deixar el cotxe i iniciar la ruta.

El que va començar sent quatre gotes es va anar formalitzant i conforme avançàvem per la pista estrenyia més la pluja. Excepte Pastu, que sempre porta un impermeable d'urgència, la resta ens vam anar calant a poc a poc fins als ossos. Així que estrenyem la marxa i arribem al poble en un periquete, però en "Vicent de la Tona" estava encara tancat.

Ens refugiem en el safareig fins que calculem que ja estaria obert. La xica que ens va veure arribar xopats, va encendre immediatament una estufa de butà i vam poder posar la roba a assecar mentre anàvem demanant l'esmorzar.

Un senyor veí del poble es va oferir a portar-me fins on havíem deixat el cotxe i acostar-lo fins al poble. Moltes gràcies Eugenio, ens vas fer un gran favor!

Ens van servir un esmorzar de primera categoria, ben regat de cervesa, vi, casolana, cigaló i chupido de herbero. Però continuava plovent, així que ens demanem un gin-tonic mentre allargàvem la sobretaula.

Finalment va deixar de ploure i eixim a fer una passejada pels carrerons i l'entorn del poble, que està preciós. Els vilatans es queixaven que aquesta aigua anava a perjudicar les cireres (en plena campanya). És clar que mai plou a gust de tots.

De tornada, parem en la Cooperativa de Plans i comprem una caixa de cireres. Però estàvem d'acord que aquesta ruta calia intentar-la de nou.

Us deixe només un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos, perquè el perfil de la ruta no està presentable
.




No hay comentarios: