sábado, 17 de marzo de 2018

Sella - Ruta de l'Aigua 17/03/2018

Les males llengües diuen que la ruta d'avui no mereix ser reflectida en aquest blog, imagine que pel curta i facileta, però no estic d'acord.

Vaig proposar recórrer la Ruta de l'Aigua de Sella, després de conèixer que fa uns dies s'havia celebrat l'esdeveniment Hidrogeodia2018. En ser una ruta molt assequible, aconseguim enrolar a Mariu i Xeli, a veure si es van animant poc a poc.

Arribem a Sella a les 9 i deixem el cotxe en l'aparcament municipal. No hi havia cobertura telefònica i no vaig poder activar el seguiment per Wikiloc, així que iniciem la primera part de la Ruta de l'Aigua sense una orientació correcta, ficant-nos en un barranc pel qual baixava un xicotet corrent d'aigua.

De tornada a Sella esmorzem en La Ferrería, molt bé atesos i, com sempre, donant bon compte de plats i begudes de tot tipus. Aprofitem la wifi del bar per a descarregar la ruta, de manera que la segona part del nostre passeig la vam fer totalment orientats.

El dia ha sigut magnífic, una mica de sol a primera hora i una mica ennuvolat després, però amb una temperatura molt agradable. A Sella, tan prop del mar, la primavera està bastant avançada i hem gaudit molt d'un paisatge format per bancals estrets sobre murs de pedra seca, alguns molt bé cuidats i conservats.

Us deixe la segona part de la ruta en Wikiloc i una selecció de les fotos en un àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc




No hay comentarios: