sábado, 18 de noviembre de 2017

Vall de Gallinera 18/11/2017

La carrera de Toni demà a València ens obligava a fer una ruta assequible, perquè no forçara a l'excés les cames. Hem optat per la Vall de Gallinera, perquè la setmana passada, pujant al Cim de la Safor, albiràvem al lluny els bancals de cirerers vermellosos.

Existeix una ruta molt guapa, denominada "Dels 8 pobles", que recorre la Vall de punta a punta (de Benisili fins a Benirrama) i el que hem fet a sigut fitar un tram a la nostra mesura. Ens ha acompanyat el nostre amic Toni "Colau", però hem trobat a faltar a Pastu.

Hem deixat el cotxe en Al Patró i hem caminat entre camps de tarongers i cirerers, passant per la Carroja, Benitaia i Benisivá, fins a arribar a Benialí, on hem esmorzat en el Restaurant "Isa".

Per a la volta hem anat canviant de recorregut, fins al punt de transformar en un bucle el que anava a ser una ruta lineal. Primer vam baixar pel Barranc de Runder fins a La Carroja, i després, per un camí rural, per la Font Vella de Al Patró. Ens ha fet un dia genial, amb una temperatura molt agradable durant tot el camí.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i l'àlbum de fotos en Google Fotos.




Powered by Wikiloc




3 comentarios:

Unknown dijo...

GUAPAS, GUAPAS,Y GUAPAS..
QUE CHULAS, GRACIAS A TODOS POR VUESTRA COMPAÑIA...

Basseta dijo...

La verdad es que ha sido una mañana genial.

Pastu dijo...

Que envidia, se me ponen los dientes largos......