lunes, 1 de mayo de 2017

Sardinada en Mariola 01/05/2017

Fa anys vam iniciar una costum per a l'1 de maig: fer un esmorzar especial, al que denominem "sardinada", en la Font de Mariola. Aqueix any no hem fallat a la cita.

A les 8 del matí hem eixit en direcció a la Serra de Mariola, per la Font dels Patos, per a deixar el cotxe i "reservar taula" en una zona d'esplai al costat de la pista de puja des de la Font de Mariola.

Per a fer fam, hem donat la volta a la Lloma del Cavall (l'enllaç funciona solament amb Chrome, però és el mateix recorregut que vam fer en 2014), passant pel Mas de Prats (amb la seua grandiosa carrasca), la Foia Ampla (amb els seus cavalls), el Maset dels Corbs i la Font del Mas dels Arbres, per a acabar la circular en el mateix aparcament.

Hem gaudit d'un matí amb una temperatura ideal. El menú, com ja és habitual, està format per pericana, gambes fregides, ous fregits, sardines salades, pebrots verds, ... un festí!

Les fotos meues i les de Pastu estan en un àlbum de Google Fotos a la vostra disposició.




4 comentarios:

Pastu dijo...

Enguany la tradicio de la siesta no ha segut molt extensa, pues fea algo de fret, pero alguns components si que han cumplit en la tradicio, inclos els "ronquits", jejeje

Basseta dijo...

Mira que eres llepó! ningú s'haguera enterat de la meua siesta si no dius res, collons!

el presi dijo...

compartisc l´opinió dels dos els ronquits y el llepó!
el dia la sardinada y compañia la compañia le endulzan el dia a cualquiera..gracias a todas y todos .

Pastu dijo...

El llepó no habia dit noms, ha sigut el autor el que sa identificat, jejejeje.