sábado, 27 de mayo de 2017

Catí, Pantanet i Rabosa (27/05/2017)

Va arribant la calor i la gent comença a recular, pensant més en l'estiueig que en altres coses. Però Rafa tenia ganes de caminar i li vaig proposar a Toni alguna cosa que sabia que no rebutjaria: esmorzar en Rabosa. 

Hem optat per la variant del Barranc del Badallet, que descendeix paral·lel a la Crestería del Frare, amb una bona ombra i sorprenentment florit. A més, arriba un moment en el qual naix una bonica fila d'aigua d'una mina, que ens acompanya fins al Pantanet (bé, millor dit, a lo que un dia va ser un Pantanet). 

Després per una senda que ens porta per la Casa de Catxuli i el barranc del mateix nom, pujant i baixant la lloma que ens separa de Rabosa, arribem al lloc de l'esmorzar. Bona tertúlia amb senderistes veterans que ens ajuden a identificar una mata de cantueso (li'l posaré al herbero d'enguany). 

La volta, com sempre, dura i costa amunt, amb un sol de justícia, encara que amb una temperatura certament agradable. Us deixe a continuació el perfil de la ruta en Wikiloc i les fotos en un àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc





No hay comentarios: