sábado, 23 de enero de 2016

Esmorzar en el Cabeçó d'Or

Avui el nostre President no ens podia acompanyar (té compromís amb la Mitja Marató de Santa Pola), així que hem aprofitat per a fer una ruta de les quals no li agraden: pujar al Cabeçó d'Or, a Busot.

A més de Pastu, Sergi, Paula, Rafa Palacios i Basseta, ens ha acompanyat Joan Ayala i el seu amic Gaspar Fenollar, que han vingut de Benidorm. A les 8,30 del matí estàvem tots en el Pla de la Gralla, on hi ha un aparcament prop de l'entrada a les Coves de Canelobre (CV-774), mirant als cims amb cert respecte.

Es tracta d'una ruta exigent, que ascendeix en adreça Nord, sent un gran zig-zag aquesta part de la sendera fins a arribar a la Casa del Polset. La senda es troba molt marcada i molt gastada ja que passen molts excursionistes al llarg de l'any. Ascendim creuant xicotetes pedreres i passant per sota de parets de roca fins a arribar a un xicotet serral a través d'una zona en la qual cal grimpar una mica.

Hem esmorzat en el cim, al costat de les restes d'uns murs de pedra del que algun dia va ser una construcció coberta, al costat d'una cova. Ho hem fet ràpid, doncs tots volíem tornar a l'hora de dinar a Ibi.

La baixada l'hem fet pel mateix traçat i és tant o més dura que la pujada. Les vistes són increïbles al llarg de tota la ruta, tant si mirem a la vessant Sud-est (Alacant, Santa Pola, La Vila, Benidorm, ...), com si mirem al Nord-oest (La Carrasqueta, la Penya Mijorn, Maigmó, Fontcalent, ...).

Deixe la ruta de Wikiloc, així com les fotos originals en Flickr i alguna cosa retocades en Google+




5 comentarios:

Pastu dijo...

Baseta, con sempre les fotos una pasa, ya ting mes fondos de pantalla,jejeje. Lo fotut es que pa consegui les fotos, mos toca pujar une serres..... 🗻🗻🗻

Basseta dijo...

Doble ganancia Pastu, doble ganancia: serres i fotos
Salut!

Joan Ayala dijo...

Gran dia. Per la serra, la ruta, l'oratge i especialment per gaudir de la vostra companyia!!!

Joan Ayala dijo...

Gran dia. Per la serra, la ruta, l'oratge i especialment per gaudir de la vostra companyia!!!

Basseta dijo...

Lo mateix dic Joan, fins a la próxima. Saluda a Gaspar.