sábado, 9 de enero de 2016

Assemblea en la Venta Nadal 09/01/2016

Avui es tractava de celebrar l'assemblea anual de la Penya i donar començament oficial a la temporada 2016. El lloc triat no podia ser més emblemàtic: la "Venta Nadal" (en pocs llocs es pot un donar un banquet amb una millor relació qualitat-preu).

El pla consistia a deixar el cotxe en la carretera de Benilloba (CV-70), pujar a la Serreta i baixar per l'altra punta fins a la Venta. A més dels habituals (Presi, Pastu, Ramón i Basseta) ens ha acompanyat Rafa Palacios (a manera de prova). Les vistes des de la Serreta són impressionants i hem gaudit una bona estona fent fotos.

Complint l'horari previst, a les 11,00 estàvem en la Venta Nadal, on ens esperava Sento Berna (que també està desitjant recuperar-se de la seua lesió de genoll per a poder fer alguna caminada amb nosaltres). El menú ha sigut impressionant, encara que jo destacaria els medallons de sobrassada casolana passats per la planxa, volta i volta, ... per a xuclar-se els dits!

Després de donar bon compte de l'última pastilla de torró de la temporada nadalenca i d'una generosa dosi de herbero, ens hem anat a estirar les cames pels voltants, visitant l'Ermita de S. Tomás de Villanueva de Penella, una font amb el seu xicotet safareig i una impressionant figuera. Després ens hem acostat al castell de Penella.

L'única decisió adoptada en l'assemblea ha sigut que la setmana que ve farem una circular pel Puig Campana, llevat que nevara (en aquest cas pujarem a l'Aitana).

I sent les 14,00 hores del dia de la data, s'alça la sessió.

Fotos originals en Flickr  i un poquet retocades en Google+.

3 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Pese a les arrapaes que tenim en brasos, mans y cames, a vallgut la pena haber fet la ruta y la celebrasio de la XXIV asamblea de la penya en el lloc que em triat.
Con sempre sa ratificat la Presidencia en la persona del "Presi" alsanse la sesio a la hora acordada

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

La XXIV asamblea dius? No era la XXXIV?
Com pasa el temps!

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Baseta, lo meu no son els numeros romanos, jejeje