sábado, 31 de octubre de 2015

Mariola i Cava Arquejada d'Agres

La predicció del temps era bona i la penya s'ha animat. Quasi fem ple, però al final ens ha fallat Ramón. A canvi, hem tingut a Paula i a Sergio d'acompanyants.

Hem anat amb cotxe fins a la Font de Mariola, aparcant en el lloc de costum (per cert, no érem els primers, els cercadors de bolets se'ns havien avançat). Res més començar a caminar, Sergio s'ha adonat que hi havia abundants bolets i el seu instint de cercador s'ha engegat. Mentre anàvem pujant anava mirant, sorprenent-se a cada pas de la varietat de bolets que trobàvem.

Hem esmorzat en el Refugi de Montcabrer, amb unes vistes precioses. Just al costat del refugi hi ha un pou de neu bastant ben conservat, però el que està quedant preciós és la Cava Arquejada, després del procés de restauració que s'està duent a terme. Encara hem tingut temps de veure un tercer, el Pou del Buitre, poc abans de reprendre la pista de descens.

Sorprenents els colors de la tardor i la quantitat de vida que es desenvolupa davant els nostres ulls.

La ruta gravada en Wikiloc segueix a continuació. De les fotos, he fet una selecció que he deixat en Google+ (retocades) i en Flickr (originals), però es poden veure en la presentació que hi ha al final d'aquesta entrada.







3 comentarios:

Pastu dijo...

Baseta com sempre, fotos de la tardor mol boniques.

Pastu dijo...

Yo he possat les meues en Flick

Basseta dijo...

Gràcies Pastu, vaig a voreles!