sábado, 7 de noviembre de 2015

Esmorzar en el Refugi dels Esbarzerets

L'anunciada creuá dels Mozàrabs i el desig de Ramón i de Pastu d'arribar en condicions a la mateixa, suggeria fer una ruta suau, que donara temps a tornar a Ibi a una hora prudent. L'horari es va complir, però a costa d'anar cagalló per senda i esmorzar en temps rècord.

Bé, bromes aparte, ha sigut un matí esplèndid, pel bon temps que feia, per la bona companyia (han vingut Paula i Marta juntament amb Sergio i Oscar) i per la ruta tan bonica, que no per coneguda deixa de sorprendre.

La pujada al Refugi l'hem fet pel lloc de costum, és a dir, Camí de la Boquera. Però per a la volta hem optat per crestejar fins a la base del Alt de Corbó i baixar pel tallafocs (amb algunes caigudes). Com era d'esperar, Sergio amb el seu olfacte ens ha ajudat a localitzar abundants bolets de diverses classes.

A continuació està el perfil de la ruta en Wikiloc. He deixat una selecció de les meues fotos en els llocs habituals: Flickr (originals), Google+ (amb algun retoc), i al final està el reproductor de diapositives.
No hay comentarios: