sábado, 28 de febrero de 2015

Serra del Carche 28/02/2015

La pujada a la Serra del Carche era una d'aqueixes rutes pendents des de feia un parell d'anys, però avui li ha tocat. Hem matinat per a eixir d'Ibi a les 7 del matí i arribar amb temps a l'inici de la ruta.

Res més aparcar, ha arribat un altre cotxe amb quatre veterans de Jumilla, que tenien intenció de pujar al cim i que s'han oferit a guiar-nos. Un d'ells, Paco, un "mascle alfa" de 70 anys, s'ha posat a tirar al capdavant i ens ha portat camp a través, en línia quasi recta, fins al cim. Quin figura!

El pic més alt del Carche té 1.372 metres d'altura, es troba situat al costat de l'ombria de La Madama, per la qual cosa a voltes també rep aqueix nom, i a un característic pou de neu del segle XVII, similar als d'altres serres pròximes com a serra Espuña o la serra de Mariola. Hem esmorzant en el refugi que hi ha en aqueix pic, al sol, gaudint d'unes vistes espectaculars.

 <iframe src="https://www.endomondo.com/embed/workouts?w=pHSHjmyQMEo&width=580&height=600&width=950&height=600" width="950" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Abans de tornar ens hem acostat a veure un avenc de 50 metres proper, bastant impressionant. La volta ha sigut relaxada (Paco i els seus amics s'han tornat abans que nosaltres), amb l'animada xarrada que caracteritza a aquesta Penya. En definitiva, un dia (un altre més) inoblidable.

Com és habitual, una selecció de fotos està en un àlbum de Google+ i de Flickr. La ruta de Endomondo segueix a continuació i també un mapa amb imatges localitzades i una passada de fotografies. Espere que us agrade.





2 comentarios:

Pastu dijo...

Com sempre, les fotos xulisimes, fins la proxima

Basseta dijo...

La vostra companya es lo mes xulo de tot!