sábado, 14 de marzo de 2015

"Tres picos" que es van quedar en un

La idea inicial, després del resultat del sorteig de l'ONCE, era pujar al Pla de la Casa. No obstant açò, la predicció meteorològica donava un 100% de probabilitat de pluja i, a més, estava molt ennuvolat i no hauríem gaudit de la vista que hi ha des del cim. Amb bon criteri, el nostre President considere que valia la pena canviar el pla i va proposar anar a la Serra de la Replana de Beneixama.

Aparquem el cotxe en el lloc de costum i optem per iniciar la pujada per la senda que porta al Alt dels Tres Pinets. Conforme ascendíem s'anava tancant la boira i en arribar al cim va començar a ploure. Una vegada més, el nostre ben pensant President va suggerir variar la ruta i dirigir-nos a l'alberg de Rita, doncs allí tindríem refugi en cas de pluja. Encertada decisió, doncs a escassos metres d'arribar el xàfec començava a ser considerable.

L'esmorzar, com sempre, una delícia (fins i tot gastronòmica, com és ja costum). Poc després de començar han arribat tres ciclistes de Villena mullats, que ha esmorzat al costat de nosaltres. La temperatura ha baixat fins als 5º i queia calamarsa i aigua neve. No hem abandonat Rita fins que el temporal ha afluixat, tornant quasi pel mateix camí, però optant per recórrer un PR marcat que Toni volia explorar. Ha sigut, una vegada més, un gran encert, doncs la senda ens ha anat conduint, de forma suau i entre abundant vegetació, fins al punt d'inici. A destacar que durant tota la ruta hem gaudit de la floració dels romanís, amb gran quantitat de tonalitats, tot un plaure per a la vista.

He gaudit prenent fotos i una selecció d'elles estan en un àlbum de Google+ i en el nostre compte de Flickr. A continuació us deixe el perfil de la ruta en Endomondo (i Wikiloc), un mapa de Google Maps i una presentació de diapositives.

Fins a la pròxima.

No hay comentarios: