sábado, 15 de noviembre de 2014

Serra Aitana 15-11-2014

Una setmana més (encara que és l'última), el grup queda reduït a tres participants: Monchi, Pastu i Basseta. Paco i Toni tenen demà la gran marató de València per a la qual porten mesos entrenant. Des d'ací els desitgem tota la sort del món, encara que han de saber que se'ls tira molt de menys, especialment en caminades com la d'avui.

Hem eixit a les 8 del matí d'Ibi en direcció a Alcoleja, per a pujar en direcció al Port de Tudons. Poc abans d'arribar a la part més alta, trobem un camí a l'esquerra que ens porta a un descampat, un poc per damunt dels edificis de l'antiga base militar.

Des d'allí hem seguit un camí forestal que ens ha portat en direcció a la Font de l'Arbre, des d'on hem seguit ascendint a la recerca de la faldilla del massís de l'Aitana, per la seua zona d'ombría. Amb prou faenes ens tocava el sol i bufava un fort vent, la qual cosa produïa una sensació tèrmica quasi hivernal. Hem hagut de cercar un abric de roca per a esmorzar sense congelar-nos.

Després de caminar una mica per la zona, aproximar-nos al Passet de la Rabosa i veure uns quants pous de neu, hem tornat per la mateixa ruta, encara que amb una mica més de sol i millor temperatura. Després d'agafar el cotxe per a tornar per la mateixa carretera, ens hem desviat per a curiosejar en una casa rural que tenia bona pinta (Riola Sant Gabriel). Encara que estava tancada, el vigilant ens ha obert i ens ha ensenyat els jardins i part de les instalacions. Ha sigut una gaudida i un esplèndid colofó a un matí deliciós.

Seguint amb el costum, us deixe el perfil de la ruta en Endomondo, l'àlbum de fotos en Google+ i en Flickr, el mapa sobre la nova versió de Google Maps i una passada de diapositives amb les fotos que he seleccionat.




5 comentarios:

EL PRESI dijo...

Que suerte y que chulada, me alegro de que lo hayáis pasado bien.Un saludo

Basseta dijo...

Amigo Toni, a la vuelta comentábamos que había que ponerle un 9,5 de nota a la mañana y que si hubieses estado tu hubiera sido un 10.

Pastu dijo...

La foto de la cara fa hasta por..., pareix de un brujo de africa.

Monchi dijo...

Molt bé Basseta, veig que has bategat els pous de neu.

Basseta dijo...

Ramón, ara soles falta anar a la Notaría de Benilloba i que mos facen la escritura al nostre nom.