sábado, 22 de noviembre de 2014

Ple a La Torre de les Maçanes

Cuesta que ens ajuntem tots. Compromisos familiars, treball i altres motius de força major ho impedeixen. Però avui ha sigut un d'aqueixos dies excepcionals, ha vingut fins i tot "Sendra", la gossa del Presi.

Eixíem a les 8 d'Ibi en direcció a La Carrasqueta, per a aparcar el cotxe a l'entrada a l'Hotel que hi ha al costat del Pou del Surdo. Per un camí pedregós que es transforma en senda hem baixat fins a la Torre sense massa dificultat.

L'esmorzar ha sigut, per a variar, pantagruélic. Una mitjana de dues bocates per persona, la qual cosa no deixa de sorprendre a l'amable cambrer que ens atén. Hem degustat una ampolleta de vi "El Califato", d'els "Castellets" de Quico Pastor, al que tots volen felicitar per tan bon brou, però no hem tingut pastissets (Batiste, allí on estiga, descanse en pau).

I com ens temíem, la volta ha sigut dura. Una ascensió que marca les diferències entre la forma física dels uns i els altres. Però l'important és l'humor i la bona companyia.

Us deixe l'enllaç a una selecció de fotos en un àlbum de Google+ i en Flickr, el perfil de la ruta en Endomondo, un mapa en Google Maps i una passada de diapositives.






2 comentarios:

Pastu dijo...

Baseta, como sempre, les fotos una pasá, y fa goig voremos a tots junts, espere que es repetixca mes voltes.

Basseta dijo...

Si, la veritat es que dona gust anar amb tanta cuadrilla. He rigut molt en el esmorzar.