sábado, 1 de noviembre de 2014

D'Ibi a Onil per "El Paradís"

Avui tocava eixida relaxada. Alguns teníem interès a estar de tornada a mig dia i hem optat per una solució mixta: fer una caminada al camp de tir d'Onil, on ens esperava Toni amb el cotxe per a agilitar la volta.

Per tant, en la ruta hem participat Pastu, Ramón i Basseta, (l'amic Berna, que va prometre venir, ens ha fallat). Hem arrancat a les 8 des de l'Ajuntament, pujant pel "Llavador" i el "Barranc dels Molins", desviant-nos a l'esquerra en la zona de Santa María per a cercar la carretera de Banyeres i la "Venteta dels Cuernos". Per la zona de la ombría, que coneixem com "El Paradís", hem arribat a "Monvari" i al barranc que baixa des de "Coto Tauenca" fins a la "Arcaeta" (per "La Capona"), pujant després a mà dreta per la pista asfaltada que porta al camp de tir.

Hem de dir que ens hem portat una sorpresa en observar nombroses mates de Erica multiflora (bruc, petorrera o "brezo") en plena floració, potser a causa de les pluges de les passades setmanes.

Després d'un esmorzar en el qual el colesterol desbordava del plat, i els tradicionals "pastisets" i herbero, ens hem tornat a casa, excepte Pastu, que no tenia pressa i ha optat per tornar caminant.

Com sempre, us deixe l'enllaç a l'àlbum de fotos en Google+ i en Flickr, així com el perfil de la ruta en Endomondo, el mapa en Google Maps i una presentació de diapositives amb alguna de les fotos que hem pres.

Nota: la setmana que ve toca pujar al Montcabrer.





Ver D'Ibi a Onil per "El Paradís" en un mapa más grande


No hay comentarios: