sábado, 23 de marzo de 2024

Passeig per el Mas de Roc 23/03/2024

Aquest matí, Sento, Rafa i Basseta hem fet una ruta de proximitat, amb l'única intenció d'acostar-nos a fotografiar la floració dels cirerers en el Mas de Roc.

Per a acurtar un poc la distància, hem deixat el cotxe a l'altura del Sopalmo i hem pres el camí que discorre paral·lel a la via de servei de l'autovia, i que passa per baix de La Ermita fins a arribar a l'altura del Malany, per on hem creuat a l'altra part, just on està la casa de l'Assagador de Baix.

Per la via de servei hem recorregut un tram fins a doblegar a l'esquerra per la rampa d'entrada a L'Alted, però una vegada dins dels bancals, ens hem dirigit al Mas de Cardenal (un lloc que q Basseta li porta records de la seua infància, quan passava setmanes d'estiu amb els seus oncles en eixa mateixa casa).

Un poc per damunt de Cardenal, baix de les Clapisses, està una de les basses d'aigua per al reg de la finca del Mas de Roc i allí hem muntat la taula per a esmorzar, gaudint d'unes vistes precioses a La Canal, encara que cal dir que l'ambient estava térbol per l'abundant pols en suspensió (la calitja).

Després de l'esmorzar hem anat baixant entre bancals de cirerers en flor, a esquerra i dreta, fins a arribar a la casa de Mas de Roc, on ens esperava el propietari, Alex, amb la seua esposa Mireia i els dos nets de Sento.

El retorn l'hem fet per la via de servei fins a tornar a creuar pel mateix pont i prendre la mateixa ruta de l'anada.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos.

Powered by Wikiloc





No hay comentarios: