sábado, 6 de marzo de 2021

Ruta per les cases de Polop Alt 6/03/2021

Després de diverses setmanes de confinament, durant les quals no hem fet eixida en grup, hui hem représ la marxa. A més, ens han acompanyat Mariu, Mari i Rosario. És una pena que no hagen pogut vindre Rafa i Ramón per circumstàncies diverses.

Sento va proposar esmorzar en La Menora, en aqueixa taula amb vista a la Valleta de Polop que tant ens agrada, així que hem deixat els cotxes en La Venteta i hem iniciat la ruta pel camí que porta per Montbari fins a rodalia de Tauenga, però desviant-nos per la senda de la dreta per a arribar a la Casa del Xocolatero, no sense abans parar davall de la monumental carrasca en la qual ens agrada prendre fotos.

Des de la Casa del Xocolotero, entre bancals sembrats i ametlers en flor, hem ascendit fins a la casa de la Menora Alta, trobant la taula ocupada per uns ciclistes. Els bons oficis de Toni han fet efecte i prompte ja estàvem asseguts per a esmorzar.

Ens ha sorprés trobar narcisos en flor als voltants de la casa, encara que els lliris encara no han florit. Encara que feia bona temperatura, estava ennuvolat i ens hem quedat una mica freds durant l'esmorzar.

Represa la marxa, hem descendit per la senda que passa per un bell bosquet de carrasques abans d'arribar a la Casa Don Pedro. Després hem seguit per darrere de l'Alqueria Nova i hem visitat la Torre Redona. La idea era creuar en línia recta fins al Serrat, però hem trobat a un senyor amb el seu gos amb cara de pocs amics.

Hem tornat al camí i hem seguit entre bancals fins a arribar de nou a la Casa del Xocolotero, per a prendre la senda per la qual hem vingut, encara que una mica més amunt ens hem desviat per a passar pel Serrat de la Torre Redona i eixir a la carretera de Banyeres.

L'últim tram fins a la Venteta ja anàvem una mica cansats i desitjant arribar al cotxe, així que ni tan sols tenim fotos.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos (al qual espere que Sento i Pastu afigen les seues).

Powered by Wikiloc
 
 

 



2 comentarios:

Pastu dijo...

Compañía, ruta y fotos "espectaculars".
Que be y que ganes teniem tots de enguntarnos 👏👏👏👏

Sento Berna dijo...

Cert, Pastu!! Hem gaudit de tot el que dius i, efectivament ha sigut una inyecció de moral i naturaleza que ens feia molta falta.