sábado, 16 de febrero de 2019

Font Freda i Mariola 16/02/2019

Tenim a Pastu plantant vinya i a Ramón lesionat, però la resta de la penya hem tornat a eixir, triant la zona de la Font de la Coveta i el Castell del Vinalopó com a destinació inicial.

Hem deixat el cotxe en el pàrquing habilitat al Albergue Ull de Canals, perquè ja no es permet circular pels camins d'interior i hem iniciat la marxa en la direcció prevista. Però tothom sap que l'home proposa, Déu disposa i el Presi descomposa. Quan passàvem per la Casa de Guillella, veient que anàvem bé de temps, Toni ha proposat arribar fins a la Font Freda i esmorzar allí. Ha sigut una gran idea, perquè hem arribat a l'hora justa de posar la taula.

Un caminant al qual Toni ha interrogat, ens ha explicat la forma de fer una volta i visitar unes quantes cases de camp i, una vegada més, Toni ha proposat variar la ruta de retorn. I també ha sigut una gran idea, perquè hem gaudit d'unes vistes i d'uns llocs molt especials: El Escorial, El Somet i Reiner, envoltats de camps i terres de labor recentment sembrades.

Vicent també coneixia la zona i hem anat a buscar la part alta del riu Vinalopó, una rambla que discorre en direcció a la Font de la Coveta i que únicament porta aigua quan plou molt. Hui estava seca, però es notava que per allí ha arribat a baixar més d'un metre d'aigua.

No hem pujat al Castell del Vinalopó, perquè era una mica tard, però ens hem acostat a veure el Toll Blau. Bastant esgotats, amb quasi 20 km a coll, hem arribat al cotxe per a tornar a Ibi, no sense abans acordar que la setmana que ve ens anem de ruta a la Serra de la Murta, a visitar el Monestir de Santa María de la Murta, entre Alzira i Corbera.


Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i un grapat de fotos en un àlbum de Google Fotos.
 



Powered by Wikiloc






3 comentarios:

PRESI dijo...

20 K

PRESI dijo...

PERO LA PRÓXIMA SUBIREMOS AL CASTILLO

Basseta dijo...

Ya no nos quedaba gasolina!