sábado, 3 de febrero de 2018

De Petrer a Rabosa 3/02/2018

Havia nevat a Ibi i tot apuntava al fet que pujaríem a l'Aitana, però han començat les baixes (Pastu i Monchi). A més, Basseta i Toni van tenir la seua ració de neu el divendres a la vesprada i a Rafa no li feia cap il·lusió banyar-se els peus, ni pringarse de fang (si no volies brou, t'han tocat tres tasses).

El cas és que Rafa, Basseta i Xeli hem optat per fer la ruta a Rabosa des de Petrer, és a dir, pel costat oposat al trajecte que fem habitualment. L'anada fins a Rabosa té un primer tram dur, que salva un desnivell de 400 metres, però després va en suau descens, per una senda completament gelada (sense fang). No obstant açò, hem arribat bastant cansats i amb ganes d'un bon esmorzar.

A l'hora de l'esmorzar arribava Toni amb cotxe, doncs té a Mari convalescent i no és qüestió de deixar-la sola tot el matí. La volta ha sigut més accidentada, doncs a trams la senda estava relliscosa. Primer Rafa i després Basseta, hem patit una caiguda, i Xeli s'ha salvat pels pèls.

El trajecte de tornada ens ha conduït per tota la rambla de la Pusa, que baixava amb una bona fila d'aigua, i hem trobat unes cascades impressionants.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc (llevar-li l'últim quilòmetre, que ho hem fet amb cotxe) i unes quantes fotos en un àlbum de Google Fotos.



Powered by Wikiloc





2 comentarios:

Pastu dijo...

Che que fotos mes xules, els paisajes no pareixen que siguen de per así
Xeli, estas feta una Machota 👌👌👏👏

Basseta dijo...

Paga la pena fer esta ruta, ara que hi ha tanta aigua. Tenim que tornar, pero cuan no hi haja fang, je, je