sábado, 11 de marzo de 2017

Alcoleja - Font de l'Arbre 11/03/2017

A les 7,30 hores hem eixit d'Ibi en direcció a Alcoleja, Rafa Palacios, Ramón i jo, amb la idea de fer un recorregut nou i arribar a temps per a menjar a Penàguila amb Toni, Mari i Tere.

Res més baixar del cotxe a Alcoleja m'adone que he deixat la càmera de fotos oblidada a Ibi, vaja disgust! En nombroses ocasions al llarg del matí he tingut ocasió de penedir-me, doncs hem passat per llocs amb vista esplèndides. Ens haurem de conformar amb les fotos preses amb els mòbils.

La ruta ascendia per una pista bastant transitable, encara que en permanent ascens. Hem hagut de parar abans d'arribar a la Font de l'Arbre perquè es feia vesprada i encara ens faltava un tros. Des de la Font, hem recorregut un tram de la pista per la qual habitualment anem i tornem a la Font de la Forata. Ens hem creuat amb un grup de Amics dels Muntanyes que anava a menjar en la Sierra Aitana.

Una mica més endavant hem deixat la pista i hem començat un fort descens per una senda preciosa, que ens ha deixat de nou a Alcoleja, no sense abans passar i gaudir de l'aspecte que presenta la Riola de Sant Gabriel, on ja vam estar en una ocasió.

Rafa ens ha deixat a Penàguila i s'ha tornat a Ibi. Ramón i jo hem esperat a la resta de comensals a casa Valor, on hem menjat esplèndidament. He pujat a un àlbum de Google Fotos totes les imatges que m'han manat Ramón i Rafa. Les meues estan totes incorporades al perfil de la ruta en Wikiloc que us deixe a continuació.
Powered by Wikiloc
3 comentarios:

Pastu dijo...

Es veu una ruta xula, que eu arribat a la Font del arbre pugan desde la casa rural?
La donarem de alta en la llista de rutes

el presi dijo...

la donaren de alta en la llista, pero darrere de la penya migjorn...

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Si, aparcan en Alcoleja i tot costera amunt!
Una ruta bona per a la primavera.