sábado, 14 de enero de 2017

Estrena d'any a La Torre de les Maçanes 14/01/2017



Els compromisos, les lesions i el Nadal ens tenien allunyats de les senderes, però la Penya ha tornat i ho ha fet en gran, en una de les nostres rutes preferides.

La caminada a La Torre de les Maçanes combina els dos principis de la Penya: lo "gastro" i lo "senderista", fins al punt que s'han unit algunes dones.

Hem deixat els cotxes en el Pou del Surdo, per a pujar per les antenes fins als cims de la Serra dels Plans. Després, descendim per a cercar la sendera que ens porta a la Torre, on arribem a les 10,30 aproximadament.
 
De bon matí feia bastant fred (0,5º en el Pou del Surdo), però lluïa un sol esplèndid.

L'esmorzar en el restaurant habitual, amb racions de bocatas i postres en abundància. A més, herbero, pacharán i torró casolà ... què més es pot demanar?

Toni està afligit d'una grip i ha arribat amb cotxe a l'esmorzar. Ens ha vingut bé que ens acostara fins al final de la pista asfaltada, per la qual cosa la volta ha sigut una mica més suportable, encara que no tant com la de les xiques, que han tornat amb Toni amb cotxe.

Si Ramón em passa la ruta en Wikiloc, la posaré. Us deixe algunes fotos i un enllaç a l'àlbum complet en Google Fotos.

Recordeu que si neva al llarg de la setmana, el dissabte que ve pugem a l'Aitana.




3 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Con diu el titol de la etapa de huí, a segut una mol bona "estrena d'any" cumplin en les dos proyectes de la penya, caminar y mengar, jejeje

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Una atra cosa, crec que en la crónica falta algo...., algo de que algu sasenta como un vol..... ( o com pot)

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Si? Pos no sé res ... a qui et refereixes?