sábado, 5 de noviembre de 2016

BUITRERA 05-11-2016

Avui hem decidit realitzar una ruta curta i que en altres ocasions dèiem que era "ruta de nenazas", però a causa que fa temps que els que podíem assistir avui a la ruta, fea temps que no caminàvem no hem volgut apretar.

 Aquesta setmana els assistents a la ruta hem sigut: Palacios, Monchi, Paula Mariu i Pastu. Avui, i davant l'absència de Basseta, ha Pastu li ha tocat, junt a Palacios, realitzar la labor de deixar constància de la nostra caminata.

 A les vuit en punt hem eixit des de ca Monchi, amb direcció a Alcoi, per a pujar pel "Salt" i arribar fins a "El Preventori", on hem aparcat els cotxes i iniciat la caminada.

Hem ascendit per una senda que ens porta fins a l'ermita de "Sant Crisfofol", on hem complit amb la secció "gastronòmica" i hem tingut dubtes si podríem continuar, doncs el temps amenaçava pluja. A partir d'aqueix moment, ja hem començat a veure volar els voltors per damun dels nostres caps i ens ha sorprès la gran quantitat que avui es veien. 

Hem continuat per la senda, a on mos hem asomat  a l'espectacular buit del Barranc del Zint, on hem pogut veure com els voltors volaven a pler, aconseguint captar algunes fotos d'alguns que,de cuan en cuan, paraven en les penyes.

Hem arribat a la buitrera i continuant per la senda, fins a el "Preventori", on ens han sorprès, per la seua gran grandària, tres gossos de la raça Gran Danes, i sobretot un que tènia un pelatge preciós. Les fotos estan en els albums que estan en Goggle  (Basseta, ho sent, avui no hi ha de fotos de flors)

4 comentarios:

el presi dijo...

MOLT XULAS, QUE PENA NO HABER PODIDO ACOMPAÑAROS..

Basseta dijo...

Bon grupet el de hui. Llástima que tinga el peu tan fotut. Vorem les fotos?

Pastu dijo...

Yo he fet un album compartit, pero no se si podeu entrar
la direccio es https://goo.gl/photos/Ge1k5sLNwkPovfcF7

Basseta dijo...

He agafat eixe link i l'he posat al seu lloc. Molt bé Pastu, vas millorant en tot aixó del http i demés.