sábado, 11 de junio de 2016

La Blasca 11/06/2016

Avui, per poc, ens vam quedar sense ruta, però al final ens hem apuntat Ramon, Rafa Palacios i jo per mantenir el pavelló de la Penya ben alt. Ramón proposava divendres que ferem una "ruta fresqueta" i buscant a Wikiloc vaig trobar una circular que, arrancant des del Molí de l'Ombria de Banyeres de Mariola, pujava fins a un punt geodèsic anomenat "La Blasca" i tornava al punt de partida.

Havíem quedat a les 7,30 hores, per aprofitar el matí i evitar les calors, però a aquesta hora a Ibi feia fresqueta, estava ennuvolat i queien gotetes de pluja. Hem tingut sort, ja que pràcticament tota la ruta l'hem fet amb el cel ennuvolat.

De totes maneres, la pujada a "La Blasca" ens ha fet suar a dojo, però ha valgut la pena. Des del punt geodèsic hi ha una vista en 360 graus impressionant (Banyeres, Beneixama, La Canyada, ...).

No menys dura ha estat la baixada, per un camí costerut i bastant espatllat. Relliscades continus i torçades de peu. Encara que el més sorprendete ha estat trobar al voral del camí una serp grossa de més d'un metre, a la qual tot just m'ha donat temps a fotografiar.

A Ramón y a Rafa els ha agradat passejar per l'àrea recreativa del Molí de l'Ombria. Ramón pensava que la sardinada de l'any que ve la podríem fer allà.

Com sempre, us he deixat el perfil de la ruta a Wikiloc i les fotos a Google+ (amb retocs) i a Flickr (originals).Powered by Wikiloc2 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Pero lo que es veu en les fotos es una ruta pa repetirla una altra volta, la incliurem en el arxiu de rutes

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

Si, pero per a cuant faja un poquet més de fret!