sábado, 28 de mayo de 2016

Sardinada en Mariola 28/05/2016

Avui és un dia d'aqueixos que fan aficción. I no ho dic per la final de la Copa d'Europa, sinó per la celebració de la 3ª Sardinada en Mariola de la Penya l'Estepec (un poc retardada respecte al que ha sigut en anys anteriors).

D'entrada, érem més quadrilla de l'habitual, doncs ens ha acompanyat César, Marta, Paula, Sergio i Oscar, que al costat de Toni, Pastu i jo, hem omplert la taula.

De bon matí he comès un greu error: m'he deixat la cistella amb la pericana en ma casa. Encara sort que Sergio, que ha arribat més tard, l'ha pogut arreplegar.

Per la zona de Montesol hem vist un gran teixó atropellat en un lateral de la carretera.  Més endavant, camí de la Font de Mariola hem vist la zona que es va cremar la setmana passada.

Hem aparcat en el lloc habitual, hem "reservat" la taula i ens hem anat conduïts per Toni per una sèrie de camins que, travessant zones de serra i camps, ens han portat per l'Ermita de Santa Bàrbara  fins a una font que hi ha enfront de Bocairent. Ha sigut una caminada forta, però el lloc ha merescut la pena amb escreix.

A la volta començàvem a estar famolencs i gens més arribar als cotxes hem començat a preparar el menu: gambes fregides, pericana, sardines salades, pebrots fregits, creïlles a pilot, cireres del Mas de Roc, pastís de formatge, carajillo, pacharán ... crec que és clar d'on ve el de "gastrosenderisme". 

I per si faltava alguna cosa, una migdiada sota els pins.

Us deixe el perfil de la ruta en Wikiloc i les fotos en Google i en Filckr.Powered by Wikiloc3 comentarios:

FCO. VICTORIANO PASTOR RICO dijo...

Baseta, con sempre "enhorabona" per el reportaje de les fotos.
Ha segud un día maravillos aon hem en pugut desarrolla al 100 % les dos activistas de la penya la "sendero" y la "gastronómica"
La llastima es que han faltat componens, a vore si el any que be, tambe completen el 100% de este apartat

José Vte. Verdú Gisbert dijo...

De veres que ha segut un dia genial. No podem deixarne passar ni una!

EL PRESI dijo...

GRACIES A TOTS ELS PRESENTS I EN L'ESPERANÇA DE QUE ELS QUE NO POGUEREN VINDRE PER A EL SEGÜENT ELS SIGA POSSIBLE