sábado, 2 de abril de 2016

Passeig per Polop Alt 2/04/2016

Per uns motius o per uns altres, el cas és que avui hem quedat dos espetequeros disposats a fer una passejada després d'aquestes dues setmanes d'inactivitat.

Li vaig proposar a Rafa Palacios fer un volt per la Valleta de Polop, un dels meus paratges favorits i ell accepte. A les 8 hem eixits d'Ibi en direcció a l'Ermita de Polop, on hem deixat el cotxe. Hem intentat seguir la mateixa ruta que vam fer fa uns mesos, però la mala cobertura del senyal de GPS he provocat una xicoteta desviació sobre la ruta prevista, encara que hem rectificat a temps.

L'esmorzar ha sigut en La Menora, amb aqueixes vistes espectaculars sobre tots els camps sembrats, sobre els quals ja comença a apuntar el verd. Ens ha rebut una amable gata que ha estat amb nosaltres durant tot l'esmorzar.

A la volta, com no podia ser d'una altra forma, hem passat per la Casa del Chocolatero, la Torre Redona, la Alquería Nova, etc, fins a arribar de nou a l'ermita. Hem gaudit d'un matí assolellat i una temperatura més que agradable.

Com no he pogut gravar la ruta completa, us deixe l'anterior, així com les fotos en Flickr (originals) i Google+ (amb retocs).



Powered by Wikiloc



3 comentarios:

Pastu dijo...

Aixina magra que la Penya estiga en la serra

Basseta dijo...

Desitjan tornar a la rutina dels dissabtes!

Joan Ayala dijo...

Qué bé!! Amunt!!!