sábado, 9 de abril de 2016

Barranc de l'Encandada en Planes 9/04/2016

El moment de la floració dels cirerers és l'ideal per a visitar determinats paratges com el Barranc de l'Encantada, a Planes. Mariu sembla que li va agafant el gust al tema i ens ha acompanyat, no sense abans tranquil·litzar-la i dir-li que aquesta ruta no té res a veure amb la Serra Gelada.

Hem arribat a Planes i hem deixat el cotxe de Sergio aparcat, anant amb el de Pastu fins a un punt proper a l'inici de la ruta. Jo tenia por de lesionar-me el genoll, que porta dies donant-me alguna punxada (hauré de visitar a un fisioterapeuta de confiança), però la veritat és que he caminat bastant ben tot el matí.

El verdor primaveral que omple el camp i la floració de cirerers i altres espècies fan que passejar en aquesta època de l'any no tinga comparació amb res. Ens ha impressionat també el canó pel qual cau l'aigua en direcció al riu Serpis i les vistes al pantà de Beniarrés. Feia un dia clar i assolellat, perfecte per a caminar a l'aire lliure.

Sergio ha estat arreplegant espàrrecs silvestres i jo una mica de raïm de pastor (per a posar-la en vinagre i salmorra per a la setmana que ve). A l'hora de l'esmorzar ens ha faltat el carajillo de Toni, eixa es la veritat.

Poc abans d'arribar a Planes, Sergio ha advertit que havia deixat les claus del seu cotxe en el de Pastu, així que calia caminar 3-4 quilòmetres més. Però hem tingut sort i un grup de senderistes d'Algemesí han acostat a Pastu fins a on havia deixat el cotxe. Ens hem pres una cervesa i fins a la pròxima.

Tinc problemes amb Picassa (Google ha deixat de donar suport a l'aplicació, vaig a haver de canviar la forma de presentar les fotos). Us deixe un enllaç a l'àlbum en Google i en Flickr, i el perfil de la ruta en Wikiloc.



Powered by Wikiloc


2 comentarios:

Pastu dijo...

Ruta mol xula y prop de Ibi, a on tenim una parages que pareixen dels pirineus

Basseta dijo...

La tornarem a fer un altre dia, pero sencera (els 13 km)